(FOTO) Bllokohet autostrada Tiranë-Durrës, trafik kilometrik në hyrje të kryeqytetit

155
Sigal

Autostrada Tiranë-Durrës është bllokuar. Trafiku rekord fillon nga Qafa e Kasharit deri tek Shqiponja.

Qytetarët e bllokuar dhe numri i makinave në radhë është jashtëzakonisht i lartë. Nuk bëhet i qartë shkaku i këtij trafiku të gjatë.