Fluks makinash në Morinë, kosovarët kthehen pas fundjavës në Shqipëri

105
Sigal

Ditën e sotme, janë krijuar radhë të gjata automjetesh në pikën kufitare të Morinës.

Shkak i radhëve  është bërë pasi qytetarët e Kosovës kanë zgjedhur të kalojnë fundjavën në Shqipëri, ndërsa sot po kthehen në vendin e tyre.

Pjesa më e madhe e tyre janë qytetarë të Kosovës që po kthehen në shtëpitë e tyre. Policia e Kosovës po punon me procedurë të përshpejtuar për të shmangur radhët.

Ky fluks i lartë lëvizjesh u ve re menjëherë pas rritjes së temperaturave dhe përmirësimit të kushteve të motit.