Floida Kërpaçi: Në 14 Maj rinia do ti jap një drejtim të ri Tiranës dhe gjithë Shqipërisë!

108
Një 🤳 pas një pasdite shumë energjike me studentët e LRI! Në 14 Maj Rinia do ti jap një drejtim të ri Tiranës dhe gjithë Shqipërisë!
Sigal