Familjarët, peticion për Remzi Hoxhën

525
Ndërsa kane kaluar 20 vjet nga zhdukja enigmatike e biznesmenit shqiptaro – maqedonas Remzi Hoxha dhe drejtësia akoma nuk e ka zbardhur ngjarjen, familjare dhe miq te tij kane iniciuar një peticion drejtuar krerëve te shtetit. Ata po mbledhin firma ne tiranë, per t’i kërkuar qeverise dhe instancave te tjera, qe te bëjnë gjithçka është e mundur, per te zbuluar jo vetëm autoret e zhdukjes se Remzi Hoxhes, por edhe gjetjen e trupit te tij. Familjaret e Hoxhës kane akuzuar ish drejtues te Shërbimit Informativ Kombëtar per Krimin, por nga proceset gjyqësore te zhvilluara deri me sot nuk ka asnjë te dënuar.
Familjaret kane lajmëruar gjithashtu se ditën e marte, me 21 tetor ne orën 14 do te zhvillojnë nje protestë ne Tiranë.
Sigal