Fadil Kepi: Pensioni i parakohshëm për ushtarakët, e drejta për të ripunuar dhe pagimi i kontributeve. Si llogaritet periudha e dënimeve politike, pensioni i plotë dhe ai i reduktuar

1035
Sigal

Sa ditë është leja e lindjes dhe si paguhet, si llogaritet periudha e  dënimeve për motive politike, pensioni për nënat me shumë fëmijë

Sa ditë është leja e lindjes

Pyetje

Zonja Alma Kepi (Aliaj) nga Preza me banim në Tiranë shkruan: më 11 qershor të këtij viti u bëra nënë për herë të parë. Pyes sa ditë është leja e lindjes, si paguhet dhe…

( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)