Edhe Google uron shqiptarët për 111 vjetorin e Pavarësisë, “vishet” kuq e zi për 28 Nëntorin

27
Sigal

Edhe motori i kërkimit Google, ka uruar shqiptarët në mënyrën e veçantë për këtë 111 vjetor të Pavarësisë.

Siç shihet edhe nga kjo foto, sot Google është ‘veshur’ kuq e zi.

Më 28 Nëntor 1912, Ismail Qemali ngriti flamurin në Vlorë duke shpallur Shqipërinë shtet sovran dhe të pavarur.