Dy të shoqëruar në Durrës! Protesta nis masivisht edhe në qytetin bregdetar, të rinjtë marshojnë paqësisht

236
Sigal

Dy persona janë shoqëruar nga Policia e Shtetit në Durrës, pasi kanë marrë pjesë në grumbullimin e të rinjve që pritet të nisin ditën e 4 të protestës së tyre, për të kërkuar drejtësi për Klodian Rashën, i riu i vrarë nga Policia.

Të rinjtë në Durrës kanë nisur një marshim masiv, duke iu drejtuar rrugës nga Sheshi Iliria tek Drejtoria e Policisë në Durrës.

Deri më tani, marshimi është i qetë dhe pa incidente. Të rinjtë kanë hedhur vetëm disa kapsolla.