Dy të plagosurit e masakrës tek Trauma, drejtori i spitalit jep detaje për gjendjen

245
Sigal

Drejtori i Spitalit të Traumës, Alban Zeneli ka dhënë detaje në lidhje me gjendjen shëndetësore të Hasan Ferracakut dhe Elmilind Dylit që mbetën të plagosur në masakrën në Velipojë.

Hasan Ferracaku është në gjendje më të lehtë, por nuk rrezikon krahun. Më herët u raportua se 17-vjeçarit Elmilind Dylit rrezikohej t’i pritej këmba, mjeku thotë se nuk është në gjendje që t’i pritet këmba.

Sipas mjekut, i mituri ka dëmtime në këmbë, plumb në kërci, apo gju, pak në gjendje me serioze se Hasan Ferracaku.