Dy shqiptarët më të kërkuar në Britani

649
Policia britanike ka publikuar një listë të 16 personave më të kërkuar, ku midis tyre janë edhe 2 shqiptarë.
Bujar Ferati kërkohet nga policia e Devon-it dhe Cornwall-it. Autoritetet britanike besojnë se ai është rikthyer në Shqipëri.
Gjithashtu, një nga personat më të kërkuar nga policia britanike është dhe Ferbent Sakaj, 32 vjeç. Ai kërkohet për trafikim të lëndëve narkotike.
Sipas autoriteteve, Sakaj përdor edhe një identitet tjetër, një emër të quajtur Giannis Papas.


Sigal