Av. Altin Goxhaj: Vendimi i çmëndur dhe kriminal i Albinit të Soros (Foto)

270
Sigal

Vendimi i çmëndur dhe kriminal i Albinit të Soros:
Nga 3 Janari 2022 nuk hyn dot në Kosovë po nuk qe i vaksinuar me 2 doza (fillimisht). Asnjë alternativë tjetër. Sepse sipas Albinit ka dalë Omicroni i cili megjithëse po sipas Albinit nuk pyeska për vaksina, ti gjths duhet të jesh i vaksinuar me 2 doza (fillimisht)..