Durrës/ Një 70-vjeçare konfirmohet pozitive me koronavirus

185
Sigal

Në Durrës është konfirmuar dhe një grua 70-vjeçare me SARS-CoV-2.

Po klinikisht paraqet një gjendje të stabilizuar sipas mjekëve.

Gruaja ka vetëm temperaturë të lartë dhe do të mjekohet në shtëpi.

Ndërkohë ka dhe raste të tjera që janë në pritje të rezultatit të testit të tamponit.