Dr. Ina Zhupa: Studentet nuk mashtrohen serisht!

510
Sigal

Studentet nuk mashtrohen serisht! Studentet jane revoltuar per te drejtat e tyre minimale qe nuk ja u garanton shteti i oligarkeve!

Askush me shume se studentet garanton qe te bihen rregjimet, kur ata bashkohen dhe revoltohen gjithcka eshte e mundur!

#mestudentet #arsimcilesor #eardhmeeuropiane