Dr.Bruna Mersini: Ja pse izolimi, ju shpëton juve, familjen dhe Shqipërinë

184

Nëpërmjet një tabele të thjeshtë por mbi baza shkencore, drejtoresha e spitalit të qytetit bregdetar Vlorë , bënë apelin për qytetarët e saj dhe mbarë shqiptarët.

Rrini në banesat tuaja, do shpëtoni ju, do shpëtojë familja juaj dhe mbarë shoqëria në një kohë rekord. Me pandeminë e koronavirusit nuk ka tolerancë.

Ja këshillat dhe tabela që nuk ka nevojë për komente:

Nese akoma ka paqartesi sesa eshte rreziku edhe rendesia e distancimit social merrni nje minute kohe te shikoni riskun qe pritet ne javet e ardhshme‼

Pra nje njeri ne nje muaj infekton 406 pa distancim

Me izolim.nje njeri per nje muaj infekton 25‼