Deputeti Spartak Braho takohet me Ballist Morinën

413
Deputeti i LSI njëkohësisht dhe Kreu i Komisionit të Sigurisë Kombëtare është takuar sot me Ballist Morinën në ambjentet e paraburgimit, ku ky i fundit ndodhet pas arrestimit të disa ditëve më parë. Burime konfidenciale njoftojnë për takimin që ka përfunduar para disa minutave. Braho ka zgjedhur Ballistin për të ndarë gëzimin e kulifikimit të kombëtares.
Sigal