Dëmtimi i rrjetit elektrik lë pa energji disa zona në Tiranë, reagon OSHEE

42

Zonat pranë Rrugës së Elbasanit, tek Arena Kombëtare dhe deri tek Garda e Republikës janë momentalisht pa energji elektrike.

Shkak është bërë një dëmtim elektrik që ka ndodhur paraditen e sotme në Tiranë nga një subjekt privat.

OSHEE njofton se po punohet për të rikthyer sa më shpejt energjinë elektrike.

NJOFTIMI NGA OSSHE

Pershendetje

Zonat prane “Rruga e Elbasanit”, stadiumit “Arena Kombetare”, e deri te Garda Republikes jane aktualisht pa energji elektrike per shkak te demtimit te rrjetit elektrik nga nje subjekt privat.

Brigadat e OSSH jane duke punuar per rikthimin sa me te shpejte te furnizimit.