Dëmet nga tërmeti/ Inspektohen shkollat në qarkun e Lezhës, mësimi nis të enjten

234

Në qarkun e Lezhës mësimi do të nisë ditën e enjte më 5 nëntor. Vendimi është marrë pas inspektimit të të gjitha shkollave dhe nga verifikimet rezulton se 3 prej tyre kane dëmtime serioze dhe nuk do të hapen për mësim. Janë marra masa për transportin e nxënësve në shkolla të tjera.Po ashtu do të nisin mësimin në Lezhë edhe fëmijët të cilët janë të strehuar në hotelet e Shëngjinit