Defekt në fidrin e OSHEE Prrenjas, 14 fshatra të Pogradecit pa energji elektrike prej 2 ditësh

61
Sigal

Në Pogradec 14 fshatra që furnizohen nga fidri i OSHEE Prrenjas prej më shumë se 30 orësh janë energji elektrike.

Abcneës.al mëson se 12 fshatra janë një njësinë Proptisht dhe 2 në njësinë Velçan. Situata ka ardhur për shkak të një avarie në fshat Prrenjas.

Punonjësit e OSHEE thonë se po punohet për riparimin e avarisë, ndërkohë që me qindra  familje po hyjnë në natën e 2-të pa energji elektrike.

Më shumë probleme janë shkaktuar për bizneset e zonës të cilat shumicën e mallit e kanë frigoriferik.