Ç’bëri Konsullata jonë në Selanik për krizën e emigrantëve në kufi?

442

Prej ditësh shqiptarët kanë mbetur pa ushqime dhe në temperatura minus gradë në Kakavijë dhe Kapshticë.

Institucionet përkatëse nuk kanë marrë në dorë situatën, duke filluar nga ministri i diaspores, Pandeli Majko, e deri te Konsollata jonë në Greqi.

Kjo situatë ka ngjalluar reagime të shumta, ku më së fundmi ka reaguar Ilir Jano përmes një postimi në facebook.

Ja reagimi i plotë i Ilir Jano:

Nuk di se ç’bëri Konsullata jonë në Selanik për krizën e emigrantëve në kufi, por di se nëse konsullë do ishte akoma Pavlina Evro Ylli, brenda 24 orësh kjo çështje do kishte gjetur zgjidhje…shumë e thjeshtë kjo…një pune, ose detyrim, duhet ta ndjesh që ta besh…
Nuk është vetëm mendimi im ky…