Çahet argjinatura e Semanit, rrezikohen katër fshatra

346
Lumi Seman ka çarë argjinaturën e parë duke rrezikuar katër fshatra Çukas, Zhelizhan, Nguras dhe Imsht.
Raportohet se 450 ha tokë në Terbuf është përmbytur për shkak të prurjeve që kanë sjellë lumenjtë.
Ndërsa nuk funksionojnë kanalet kulluese pasi janë të tejmbushura me ujë.
Sigal