Braimllari: Sot nderojme sakrificen e te rinjve dhe te rejave qe dhane jeten per çlirimin e atdheut!

318
Nga Endrit Braimllari
Sot nderojme sakrificen e te rinjve dhe te rejave qe dhane jeten per çlirimin e atdheut!
Nderim per luften Antifashiste Nacional-Çlirimtare qe e rradhiti vendin ne rrugen e duhur te historise, ne frontin antifashist dhe fitues te luftes🇦🇱
Lavdi Deshmoreve te Atdheut🇦🇱
Sigal