Bora “pushton” Shqipërinë, ARRSH u bën apel gjithë drejtuesve të mjeteve

424
Pasditen e sotme reshjet e borës kanë pushtuar edhe Tiranën.
Autoriteti Rrugor Shqiptar u bën me dije gjithë drejtuesve të mjeteve që të tregojnë kujdes, te lëvizin me shpejtësi të kufizuar dhe te respektojnë në mënyrë rigoroze Kodin Rrugor.
ARRSH bën me dije se “kompanite e mirembajtjes dhe forcat e shtuara te Policise Rrugore jane ne terren per te garantuar nderhyrjen ne kohe sa me te shpejte”.
Sigal