Berati po prishet, dëm miliarda lekë

148
Shoqata Antipatrea Berat
BERATI PO PRISHET.
DEM MILJARDA LEKE TE HEDHURA NE LUM,SIC E THEMI NE BERATASIT.NUK MUNDE TE BEHEN
INVESTIME NE QENDER TE QYTETIT BERAT,PA U BERE PRITESI UJIRAVE TE LARTA.
1 -BASHKIA DREJTOHET NGA NJE KRYETAR MEDIOKER,I PAAFTE,JO TRANSPARENT,
SI MUNDE TE NDERTOSHE NJE PARKIM NENTOKESOR NE SHESHIN QENDROR TE QYTETIT,PA SISTEMUAR UJRAT E LARTA
2_SI MUNDE TE NDERTOSH BAJPAS NE LUM,PA SISTEMUAR LUMIN OSUM.PSE NUK THERISNI INTELEKTUALET BERATAS DHE ME GJERE ,PER TE DHENE MENDIME PER ZBATIM PROJEKTESH PER RREGULLIMIN E BERATIT.
PSE ZBENI TRANSPARENCE SE NGA VIJNE KETO FONDE?DHE NE SE JANE TAKSAT E BERATASVE,ESHTE NJE KRIMAKOMA ME MADHE.NJE DITE DOTE GJYKOHENI,BERATI NUK ESHTE I JUAJ,ATE E KANE NGRITUR DHE MBROJUR TE PARET TANE.
Sigal