Begaj për 75-vjetorin e NATO-s: Pa Aleancën Euroatlantike, siguria globale është e paimagjinueshme

24
Sigal

Presidenti Bajram Begaj, në 75-vjetorin e themelimit në NATO-s është shprehur se uniteti dhe vendosmëria kanë formësuar botën tonë të sigurt.

Pa NATO-n, thotë Begaj, siguria globale është e paimagjinueshme.

Postimi i Begaj:

Duke shënuar 75 vjetorin e NATO-s, ne jemi të bashkuar në mirënjohje me aleatët tanë.

Uniteti dhe vendosmëria kanë formësuar botën tonë të sigurt.

Pa NATO-n, siguria globale është e paimagjinueshme.