Sigal

Janë 115 investime në infrastrukturë rrugore dhe 19 në kanalizimet e ujërave të ndotura që do të financohen nga buxheti i Bashkisë

Bashkia Kamëz ka parashikuar 134 projekte të reja, të cilat do të realizohen në infrastrukturën rrugore dhe atë të kanalizimeve në vitin e ardhshëm, pjesë kjo e Buxhetit 2019, që u miratua disa ditë më parë me votë unanime nga anëtarët e Këshilli Bashkiak. Siç dhe e theksoi kryebashkiaku Xhelal Mziu gjatë prezantimit, ky buxhet është më i madhi në vite, por çfarë është më kryesorja, nëpërmjet tij do të financohen projekte në dobi të qytetarëve si asnjëherë më parë. “Duke qenë se nga qeveria për gjashtë vite rresht është lënë në harresë Kamza dhe nevojat e qytetarëve të saj, është Bashkia ajo që ka ndërhyrë vit pas viti me investime në fusha jetike. Prandaj, edhe projektet që do të realizohen në vitin 2019, ndodhen në zona ku ka më shumë nevojë, siç është rreziku nga përmbytjet apo këto investime janë përgjigje ndaj kërkesave emergjente të qytetarëve që banojnë në lagje të ndryshme të qytetit”– tha kryetari i Bashkisë Kamëz Xhelal Mziu.

Rrugët në Kamëz

Rruga “Baz” + segmentet, Bathore 1
Rruga “Horizonti” + “Co Plan”, Bathore 1
Rruga “Kastriotët”, Bathore 1
Rruga “Komsi”, Bathore 1
Rruga “Lis”, Bathore 1
Rruga “Luzni”, Bathore 1
Vazhdimi i rrugës “Vëllazërimi”, Bathore 1
Rruga që lidh rrugën “Kuvendi i Dibrës” me rrugën “Lidhja e Prizrenit”, Bathore 1
Rruga “Macukull” vazhdimi, Bathore 2-3
Rruga “Tek Spahitë”, Bathore 2
Rikonstruksion i rrugës “Gjallica”, Bathore 3
Rruga “Demokracia” loti II, Bathore 7
Rruga “Xibër”, Bathore 3
Rruga “Ulëz”, Bathore 3
Rruga “Bërxullë”, Bathore 4
Rruga “Ndroq”, Bathore 4
Rruga “Zef Simoni”, Bathore 5
Vazhdimi i rrugës “Rozafa”, Bathore 5
Rruga “Selenica”, Bathore 5
Rruga e Lushajve, Kamëz 5
Rrugët te stallat + segment i rrugës “Leonardo Da Vinci”, Bathore 6
Rruga “Johan Shtraus”, Bathore 6
Rruga “Jani Vreto”, Bathore 5
Rruga “Leonardo Da Vinci”, Bathore 7
Rruga “Marie Kraja” + segment i rrugës “Azem Hajdari”, Bathore 7
Rruga “Jeronim de Rada”, Bathore 5
Rruga “Arren”, Bathore 7
Rruga “Oslo”, Bathore 7
Rruga “Drenovë”, Bathore 7
Rruga “Altari”, Bathore 7
Rruga “Demokracia” loti I, Bathore 7
Rruga “Liverpuli”, Frutikulturë
Rruga “Egnatia”, Frutikulturë
Rruga “Strasburg”, Kamëz 1
Rruga “Zogu i Parë”, Kamëz 2
Rruga “Ymer Prizreni”, Kamëz 2
Rruga “Pjetër Bogdani” + rruga “Pandeli Sotiri”, Kamëz 2
Rruga “Fatmirësia”, Kamëz 2
Rruga “Viktor Hygo”, Frutikulturë
Rruga “Eagle Mobile”, Frutikulturë
Rruga “Tërnova”, Frutikulturë
Rruga “Miqësia”, Kamëz 4
Rruga “Buenos Aires”, Kamëz 4
Rruga “Murat Toptani”, Kamëz 4
Rruga “Otavia”, Kamëz 4
Rruga “Meksika”, Kamëz 4
Rruga paralel me rrugën “Nazmi Kryeziu”, Kamëz 1
Vazhdimi i rrugës “Selaniku”, Kamëz 4
Rruga “Ankara”, Kamëz 4
Rruga “Selaniku”, Kamëz 4
Rruga “Gjirokastër”, Valias i Ri
Rruga “Amsterdam”, Kamëz 3
Rruga “Përjetësia”, Valias
Rruga “Mamurras”, Valias i Ri
Rruga “Fierzë”, Kamëz 3
Rruga “Jena”, Kamëz 3
Rruga “Kongresi i Manastirit”, Kamëz 3
Rikonstruksion i rrugës “Kukësi”, Valias
Rikonstruksion rruge, Valias
Rruga “Shebeniku”, Laknas
Bulevardi “Skënderbeu”, Valias i Ri – Frutikulturë – Laknas
Rruga “Fushë-Muhurr”, Valias
Rruga “Adem Jashari”, trotuare, Laknas
Rruga “Muharrem Bajraktari”, trotuare, Laknas
Rruga “Orikumi”, Laknas
Trotuaret e rrugëve në Bashkinë Kamëz
Rrugët në Paskuqan
Rruga “Aleksandri i Madh” + rruga “Muharrem Bajraktari”, Paskuqan 2, Vresht

Rruga “Abdyl Elmazi” (zgjatim), Paskuqan 2, Vresht
Rruga “Xhafer Deva”, Paskuqan 2, Fushë
Rruga “Adem Jashari”, Paskuqan 2
Rruga “Anton Zogaj”, Paskuqan 2
Rruga “Dile Marku”, zgjatimi i investimit ekzistues, Paskuqan 2, Fushë
Rruga “Isuf Xhelili”, Paskuqan 2, Kodër
Rruga “Fehmi Agani”, Paskuqan 2
Rruga “Bajram Tusha”, Paskuqan 2
Rruga “Havzi Nela”, Paskuqan 1
Rruga “Ilia Kici” + rruga “Jeronim de Rada”, Paskuqan 1
Rruga “Havzi Nela” (fillimi), Paskuqan 1
Rruga “Ibrahim Rugova” (vazhdim),  Paskuqan 1
Rruga “Mark Tirta” + rruga “Mehdi Frashëri”, Paskuqan 1
Rruga “Mid’hat Frashëri”, Babrru, Kodër e Kuqe
Rruga “Ndoc Deda” dhe vazhdimi i saj, segmenti “Mustafa Xhani”, Babrru, Kodër e Kuqe
Rruga “Mustafa Matohiti”, Babrru, Kodër e Kuqe
Rruga “Halit Haxhia”, zgjatimi i investimit ekzistues, Babrru, Kodër e Kuqe
Rruga “Sado Koshenko” + rruga “Sali Murati”, Babrru i Vjetër
Rruga “Sali Murati” (shtesë) rruga “Kaci”, Babrru i Vjeter
Rruga “Konferenca e Mukjes” loti 3, Paskuqan 2
Rruga “Sali Murat Vranishti” (fillimi), Babrru-Kodër
Rruga “Spiro Kote”, Babrru-Qendër
Rruga “Pjeter Budi” + rruga “Sali Myftia”, Babrru-Qendër
Rruga lidhëse “Prengaj” deri te rruga “Kërçikët” (rrugët “Vasil Laçi” + “Vangjel Koca”), Babrru-Shpat
Rruga “Sulejman Vokshi”, Babrru-Shpat
Vazhdimi i rrugës “Zef Serembe”, Babrru-Shpat

Kanalizimet e Ujërave të Ndotura në Kamëz

KUN te bulevardi “Skënderbeu” deri në bashkim me rrugët “Kujtesa” dhe “Mamurras”, Kamëz 3
KUN te rruga “Korabi”, Valias
KUN te Rruga e Re, Valias
KUN te rruga “Dritëro Agolli” (rruga “A. Toptani” – Shkolla e re), Valias
KUN te rruga “Sulejman Vokshi”, Frutikulturë
KUN te rruga “Steblevë”, Bathore 7
KUN te rruga “Dibra”, Bathore 7
KUN te rruga “Bari”, Kamëz 4
KUN te rruga “Montreal”, Kamëz 5
KUN te rruga “Gramshi”, Frutikulturë
KUN te rruga “Ibrahim Rugova”, Bathore 6
KUN te rruga “Bekimi”, Kamëz 4
KUN te rruga “Shkumbini”, pjesa që përmbytet, Valias
KUN te rruga “Alpinisti”, Kamëz 4
KUN në Paskuqan
KUN te shkarkimi i impiantit të Bovillës, Babrru, Kodër e Kuqe
KUN te rruga “Sado Koshenko”, Luginë, Babrru-Kodër
KUN te rruga “Islam Spahia”, Paskuqan 2
KUN te rruga “Mid’hat Frashëri”, Babrru, Kodër e Kuqe
KUN te rruga “Gani Duraku”, Paskuqan 2