Anastas Angjeli dhe Natasha Ahmetaj zgjidhen anëtarë të Këshillit Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë

130
Sigal

Kuvendi i Shqipërisë ka votuar pro zgjedhjes së Anastas Angjelit dhe Natasha Ahmetajt  anëtarë të këshillit të Mbikëqyrjes së Bankës së Shqipërisë.

Angjeli ka marrë 92 vota pro dhe një kundër ndërsa Ahmetaj ka marrë 80 vota pro, 7 kundër dhe 3 vota abstenim.

Po ashtu sot në Kuvend janë miratuar edhe ndryshimet në buxhetin e vitit 2022 për Paketën e Rezistencës Sociale për përballimin e krizës