390 fituesit e testimit me shkrim te ditës se parë të aplikantëve për Shkollën Bazë të Policisë

1053
Sigal

Gjatë ditës së djeshme, u zhvillua testimi me shkrim për dy grupe të aplikantëve për Shkollën Bazë të Policisë.

Në përfundim të procesit gjatë ditës së parë kanë grumbulluar jo më pak se 60 pikë duke rezultuar fitues të testimit me shkrim 390 aplikantë, nga të cilët 177 aplikantë i përkasin grupit të parë të konkurrimit dhe 213 aplikantë i përkasin grupit të dytë të konkurrimit.Kandidatët të cilët rezultojnë fitues të testimit me shkrim do t’i nënshtrohen fazave të tjera të konkurrimi, ku në vijim është procesi i testimit fizik. Rezultati i testit me shkrim përbën 50% të rezultatit të përgjithshëm të kandidatit.

Sot datë 19 mars do ti nënshtrohen testimit me shkrim:

–          në grupin e parë kandidatët me kodin e aplikantit 2461-3477 Qarku Tiranë, si dhe kandidatët me kodin 3478-3690 Qarku Shkodër.

–          në grupin e dytë kandidatët me kodin e aplikantit 3691-3943 Qarku Shkodër, kandidatët me kodin 3944-4339 Qarku Lezhë, kandidatët me kodin 4340-4725 Qarku Kukës, si dhe kandidatët me kodin e aplikantit 4726-4920 Qarku Korçë.

  Ndërkohë rikujtojmë se më datë 20 mars do ti nënshtrohen testimit me shkrim:

–          në grupin e parë kandidatët me kodin e aplikantit 4921-5406 Qarku Korçë, kandidatët me kodin e aplikantit 5407-5829 Qarku Gjirokastër, si dhe kandidatët me kodin 5830-6150 Qarku Fier.

–          në grupin e dytë kandidatët me kodin e aplikantit 6151-6791 Qarku Fier, si dhe kandidatët me kodin 6792-7380  Qarku Elbasan.

Më datë 21 mars do ti nënshtrohen testimit me shkrim:

–          në grupin e parë kandidatët me kodin e aplikantit 7381-7667 Qarku Elbasan, kandidatët me kodin 7668-8286 Qarku Durrës, si dhe kandidatët me kodin 8287-8610 Qarku Dibër.

–          në grupin e dytë kandidatët me kodin e aplikantit 8611-8646 Qarku Dibër, kandidatët me kodin 8647-9212 Qarku Berat, si dhe kandidatët me kodin e aplikantit 9213-9845 Qarku Vlorë.

Aplikantët që do të testohen në grupin e parë të çdo date do të paraqiten tek Ambientet e Pallatit të Kongreseve (hyrja kryesore nga ana e Bulevardit) në orën 06:30minuta.

Aplikantët që do të testohen në grupin e dytë të çdo date do të paraqiten tek Ambientet e Pallatit të Kongreseve (hyrja kryesore nga ana e Bulevardit) në orën 11:30minuta.Pas përfundimit të procedurave të regjistrimit, si dhe dhënies së udhëzimeve përkatëse për procesin e testimit, kandidatët do t’i nënshtrohen testimit me shkrim.Gjatë regjistrimit aplikantët duhet të paraqiten me dokument identifikimi, dhe me fletën e pranimit në testimin me shkrim me fotografi të nënshkruar nga Shefi i Burimeve Njerëzore dhe me vulën e sekretarisë përkatëse të qarkut në të cilën ka aplikuar. Pasi verifikohet nga ana e regjistruesve, bëhet regjistrimi i tij dhe i jepet përsëri fleta e pranimit, e cila përdoret edhe ne testet e tjera nëse kandidati është fitues.Në përfundim të çdo procesi  testimi do të realizohet korrigjimi i testeve dhe nxjerrja e rezultateve. Lista me rezultatet e çdo aplikanti do të publikohet çdo ditë, në faqen e internetit të Policisë së Shtetit, sipas datave të testimit.

Rezultatet e testimit Grupi i Parë datë 18 mars 2014(fituesit)

NR

KODI

MBIEMER EMER

REZULTATI

 1. 1.                   

0904

MARGJEKA DIAMANT

86

 1. 2.                   

0859

AMEDA DENIS

81

 1. 3.                   

1171

XHAFERI ELTON

81

 1. 4.                   

0918

IBRAHIMLLARI DONALD

80

 1. 5.                   

0127

NEZIRI ALBERT

79

 1. 6.                   

0117

ABAZI ALBANA

78

 1. 7.                   

0048

BAKAJ ADRIATIK

78

 1. 8.                   

0628

ISMAILAJ BEHAR

78

 1. 9.                   

0346

BANI ANTUEL

78

 1. 10.               

0843

RICKU DEA

78

 1. 11.               

1211

CAPJA ELVIRA

77

 1. 12.               

0407

ZUNA ARDIT

77

 1. 13.               

0980

BESHIKAJ EDI

77

 1. 14.               

0158

CELA ALDO

77

 1. 15.               

0962

HOXHA DRINI

77

 1. 16.               

0874

PIRRA DENIS

76

 1. 17.               

0929

KAMBERI DORIAN

76

 1. 18.               

0219

ZELA ALKET

76

 1. 19.               

0440

SHAH ARIFEL

76

 1. 20.               

0174

LIKA ALEKSANDER

75

 1. 21.               

0151

DRIZA ALDA

75

 1. 22.               

0566

BRAHJA ASLLAN

75

 1. 23.               

0658

CERRI BESART

75

 1. 24.               

0919

LOHJA DONALD

74

 1. 25.               

0203

XHEKA ALI

74

 1. 26.               

0899

JORGO DHIMITRULLA

74

 1. 27.               

0411

GEGA ARDIT

73

 1. 28.               

0393

GOGA ARDIAN

73

 1. 29.               

0626

KADRIJA BEHAR

73

 1. 30.               

1200

ALLA ELTON

73

 1. 31.               

0279

SELMANI ANDI

73

 1. 32.               

0789

BALLGJINI BRUNILDA

73

 1. 33.               

0798

SPAHIU BUJAR

72

 1. 34.               

0387

CUKA ARBIO

72

 1. 35.               

0993

HIDA EDISON

71

 1. 36.               

0888

XHELILI DENISA

71

 1. 37.               

1215

BALA ELVIS

71

 1. 38.               

0951

GJOSHI DORJAN

71

 1. 39.               

0008

GORICA ADELAJDA

71

 1. 40.               

0147

AJDINI ALBIONA

71

 1. 41.               

0124

KOLLESHI ALBERT

71

 1. 42.               

0444

KASEMI ARIS

71

 1. 43.               

0995

PEMAJ EDISON

71

 1. 44.               

0152

CANAJ ALDI

70

 1. 45.               

0876

KERJOTA DENIS

70

 1. 46.               

1076

MUJA EGZON

70

 1. 47.               

0094

KAPXHIU ALBAN

70

 1. 48.               

0779

DEMKO BRIKENA

70

 1. 49.               

0935

MEMOCI DORIAN

70

 1. 50.               

0930

HOXHA DORIAN

70

 1. 51.               

0886

SHEU DENISA

70

 1. 52.               

0098

TACI ALBAN

70

 1. 53.               

0816

NUZI DAMJAN

70

 1. 54.               

0986

MUCMATA EDISON

70

 1. 55.               

0295

CABEJ ANDI

70

 1. 56.               

0267

BACKA AMARILDO

70

 1. 57.               

1184

VELSULA ELTON

69

 1. 58.               

0908

MUKA DIONIS

69

 1. 59.               

0922

BRAMATI DONARD

69

 1. 60.               

1113

MRISHAJ ELIDON

69

 1. 61.               

0590

MERTIRI AUREL

69

 1. 62.               

0345

ELMAZAJ ANTONIS

69

 1. 63.               

0568

DOGJANI ASTRIT

69

 1. 64.               

0362

KADIU ARBEN

69

 1. 65.               

0557

MORINAJ ARTILA

69

 1. 66.               

0470

GURI ARJETA

68

 1. 67.               

0463

LLARI ARJAN

68

 1. 68.               

0326

ALLA ANILA

68

 1. 69.               

0883

MURATAJ DENISA

68

 1. 70.               

0515

MALI ARMANDO

68

 1. 71.               

0050

HAXHIAJ AFINISA

67

 1. 72.               

0084

SINANAJ ALBA

67

 1. 73.               

0153

MOLLA ALDI

67

 1. 74.               

0629

QOKU BEHAR

67

 1. 75.               

0963

ZEQO DRINI

67

 1. 76.               

0555

CANA ARTI

67

 1. 77.               

0893

BARJAMAJ DESANTILA

67

 1. 78.               

0511

HIDI ARMANDO

66

 1. 79.               

0092

SHYTI ALBAN

66

 1. 80.               

0519

DYLI ARMEND

66

 1. 81.               

0176

DODAJ ALEKSANDER

66

 1. 82.               

0462

VELCANI ARJAN

66

 1. 83.               

0431

QORDJA ARENC

66

 1. 84.               

1013

GREMI EDLIRA

66

 1. 85.               

0992

PIRJA EDISON

66

 1. 86.               

0384

KOROMANI ARBER

66

 1. 87.               

0638

MITRUSHI BELINDA

66

 1. 88.               

0556

SHINI ARTIL

66

 1. 89.               

0271

MANDREJA AMARILDO

65

 1. 90.               

0688

GJYLI BESMIR

65

 1. 91.               

0238

BICI ALTIN

65

 1. 92.               

0581

HAXHIASI ASTRIT

65

 1. 93.               

0278

GJECAJ ANDERSEN

65

 1. 94.               

0878

TRAJA DENIS

65

 1. 95.               

0650

GUMENI BES

65

 1. 96.               

0773

LLUPO BLERTA

64

 1. 97.               

0968

IMERI DRITAN

64

 1. 98.               

0125

CAUSHI ALBERT

64

 1. 99.               

0576

HAKA ASTRIT

64

 1. 100.           

1071

PRIFTI EGLANTINA

64

 1. 101.           

0281

LAMI ANDI

64

 1. 102.           

0215

MEJDANI ALKET

64

 1. 103.           

0884

KODRA DENISA

64

 1. 104.           

0985

BAJRAKTARI EDISON

64

 1. 105.           

0321

DUQI ANI

63

 1. 106.           

1000

TABAKU EDISON

63

 1. 107.           

0454

MATA ARJAN

63

 1. 108.           

0614

MARA BARDHA

63

 1. 109.           

0692

MUSLIJAJ BESMIR

63

 1. 110.           

0256

GJATA ALTON

63

 1. 111.           

0266

MERTIRI AMARILDO

63

 1. 112.           

0522

BARDHO ARMIDA

63

 1. 113.           

1022

JAKA EDMOND

63

 1. 114.           

0360

KAPLLANI ARBEN

63

 1. 115.           

0804

DOCI CAUSH

63

 1. 116.           

1050

DUSHAJ EDUART

63

 1. 117.           

1112

XHEMALI ELIDON

63

 1. 118.           

0777

NAKO BRIKEL

62

 1. 119.           

0703

PALNIKAJ BESNIK

62

 1. 120.           

0947

HYSAJ DORISA

62

 1. 121.           

1199

DACI ELTON

62

 1. 122.           

0648

MUKA BERNARD

62

 1. 123.           

1154

LAZELLARI ELONA

62

 1. 124.           

0808

DODAJ CLIRIM

62

 1. 125.           

0725

BURRELI BLEDAR

62

 1. 126.           

0940

PRIFTI DORIAN

62

 1. 127.           

0101

PAJA ALBAN

62

 1. 128.           

0038

KREKA ADRIANA

62

 1. 129.           

0765

CFARKU BLERINA

62

 1. 130.           

0423

XHANGO ARDIT

62

 1. 131.           

0091

XHEPA ALBAN

62

 1. 132.           

1081

CAKAJ EJUP

62

 1. 133.           

0830

BREGU DANJELA

62

 1. 134.           

0759

SADIKAJ BLERIM

62

 1. 135.           

0793

XHAFERAJ BRUNO

62

 1. 136.           

0030

KOLBUCAJ ADRIAN

61

 1. 137.           

0031

BURNAZI ADRIAN

61

 1. 138.           

0427

MACAJ ARDITA

61

 1. 139.           

0198

BARI ALFRED

61

 1. 140.           

0351

QAFA ANXHELA

61

 1. 141.           

0402

OMURI ARDIT

61

 1. 142.           

0695

DIDA BESMIRA

61

 1. 143.           

0292

DUKA ANDI

61

 1. 144.           

0170

DHIAMANDI ALEKSANDER

61

 1. 145.           

0240

SYLAJ ALTIN

61

 1. 146.           

0925

PALI DORENTINA

61

 1. 147.           

0498

MALAJ ARMAND

61

 1. 148.           

0499

MEMIA ARMANDO

61

 1. 149.           

1001

DUKA EDISON

61

 1. 150.           

0261

VATA AMARILDO

61

 1. 151.           

0864

KOCI DENIS

61

 1. 152.           

0921

MEHMETI DONALD

61

 1. 153.           

0882

GJANA DENIS

61

 1. 154.           

0528

SHEHI ARNOLD

61

 1. 155.           

0263

GJECI AMARILDO

61

 1. 156.           

1034

ELEZI EDUARD

61

 1. 157.           

0294

ALLA ANDI

61

 1. 158.           

0032

KICI ADRIAN

61

 1. 159.           

0540

KETA ARSEN

60

 1. 160.           

0479

HOXHA ARMAND

60

 1. 161.           

0083

HYKAJ AKIL

60

 1. 162.           

0943

VELAJ DORINA

60

 1. 163.           

1190

GJOSHI ELTON

60

 1. 164.           

1205

FEZGA ELTON

60

 1. 165.           

0338

XHEDIKU ANJEZA

60

 1. 166.           

0868

DUKA DENIS

60

 1. 167.           

1003

LALA EDISON

60

 1. 168.           

0011

KACI ADI

60

 1. 169.           

0148

QATO ALBJOND

60

 1. 170.           

0408

SULA ARDIT

60

 1. 171.           

0357

KOCI ARBAN

60

 1. 172.           

0381

SKENDO ARBER

60

 1. 173.           

1031

GJOKA EDSON

60

 1. 174.           

0534

HAJDINAJ ARSELA

60

 1. 175.           

0286

CELMETA ANDI

60

 1. 176.           

0578

NDOJA ASTRIT

60

 1. 177.           

1006

ALLA EDISON

60

Rezultatet e testimit Grupi i Dytë datë 18 mars 2014 (fituesit)

NR

KODI MBIEMER EMER

REZULTATI

 1. 1.                   
1303 RISTA ENEA

82

 1. 2.                   
1304 BUSHATI ENEA

81

 1. 3.                   
2020 TAVAJ HASAN

81

 1. 4.                   
1325 CUKO ENIO

81

 1. 5.                   
1372 ZERELLARI ERALDO

81

 1. 6.                   
1537 MAKA ERMELINDA

80

 1. 7.                   
1335 VESELI ENRI

79

 1. 8.                   
1508 GJONAJ ERMAL

78

 1. 9.                   
1289 FETAHU ENDRIT

78

 1. 10.               
1843 MURATAJ FLORJAN

77

 1. 11.               
1704 KASTRIOTI FANOL

77

 1. 12.               
1906 AMETLLI GENTIAN

77

 1. 13.               
1598 MENGA ERVIN

76

 1. 14.               
1606 HOXHA ERVIN

76

 1. 15.               
2201 MIFTARAJ JOANA

76

 1. 16.               
1305 BAKALLI ENEA

76

 1. 17.               
2000 DOMI HAKI

76

 1. 18.               
1951 METANI GERTI

76

 1. 19.               
1615 RISKA ERVIS

76

 1. 20.               
1738 KOTARJA FATJON

75

 1. 21.               
2127 META INDRIT

75

 1. 22.               
2099 MACOLLI ILIR

75

 1. 23.               
2363 LISHA KLODIAN

75

 1. 24.               
2343 DINE KLEVIS

75

 1. 25.               
1428 JAHO ERION

74

 1. 26.               
1819 NUSCELLARI FLORIAN

74

 1. 27.               
1264 HATE EMIRJAN

74

 1. 28.               
1621 UKU ERVIS

74

 1. 29.               
1294 NEZIRI ENDRIT

74

 1. 30.               
2044 HOXHA HEURAN

73

 1. 31.               
1976 HIDA GLEDIS

73

 1. 32.               
1994 KARIQI GRISILD

73

 1. 33.               
1632 CIBAKU ERVIS

73

 1. 34.               
2140 KARAGUNI INDRIT

73

 1. 35.               
2417 PLAKU KRISTI

72

 1. 36.               
1993 STAFA GRISELDI

72

 1. 37.               
1972 BREGU GLADIOLA

72

 1. 38.               
1485 SHKRETA ERKANT

72

 1. 39.               
1691 STOLI FABIOLA

72

 1. 40.               
1258 ASLLANAJ EMILTON

72

 1. 41.               
2371 JAKU KLODIAN

72

 1. 42.               
1605 HOXHA ERVIN

72

 1. 43.               
2355 SULA KLITI

72

 1. 44.               
2315 PRENGA KLAUDIA

72

 1. 45.               
1758 TOSKA FERALDO

72

 1. 46.               
1705 COLLAKU FATBARDH

71

 1. 47.               
2438 AVDIJA LAERT

71

 1. 48.               
1389 SKENDERAJ ERGEST

71

 1. 49.               
1298 MUJAJ ENDRIT

71

 1. 50.               
1555 LIZGJONI ERMIR

71

 1. 51.               
1687 COLLAKU EVEREST

71

 1. 52.               
2169 GONGO ISMERILDA

71

 1. 53.               
1446 MOSKO ERISA

71

 1. 54.               
1288 PASHKAJ ENDRIT

70

 1. 55.               
1236 VISHA EMILIANO

70

 1. 56.               
2331 SALIAJ KLEJDI

70

 1. 57.               
1817 KAPAJ FLORIAN

70

 1. 58.               
2250 ABDIU JULIO

70

 1. 59.               
2058 MALETAJ IDI

70

 1. 60.               
1275 SULA ENDRI

70

 1. 61.               
1482 QOSE ERJONA

70

 1. 62.               
1913 PIRA GENTJAN

69

 1. 63.               
1973 NONAJ GLEDI

69

 1. 64.               
1699 DOCI FABJOLA

69

 1. 65.               
2319 JAKUPI KLAUDIO

69

 1. 66.               
1315 BRIMI ENES

69

 1. 67.               
1920 SALA GENTJAN

69

 1. 68.               
1624 BRESHANAJ ERVIS

69

 1. 69.               
1842 KUKLI FLORJAN

69

 1. 70.               
1266 ALI EMANUELA

69

 1. 71.               
1520 PAPADHIMA ERMAL

69

 1. 72.               
1732 BALLA FATJON

68

 1. 73.               
1248 META EMILIANO

68

 1. 74.               
1821 ZHUPANI FLORIAN

68

 1. 75.               
2415 PORO KRISJEL

68

 1. 76.               
2173 GOGA IVANA

68

 1. 77.               
2303 ZHILLA KLAJDI

68

 1. 78.               
1425 DERVISHI ERION

68

 1. 79.               
1648 CAKONI ESAT

68

 1. 80.               
2152 SALIHILA IRISA

68

 1. 81.               
1684 LICO EVA

68

 1. 82.               
1894 TETA GENTIAN

68

 1. 83.               
1240 SHAHINI EMILJAN

67

 1. 84.               
2060 MUHO IDLIR

67

 1. 85.               
2145 DOKU IRDI

67

 1. 86.               
2373 IMERAJ KLODIAN

67

 1. 87.               
2449 LEKBELLO LEDI

67

 1. 88.               
1909 OSMA GENTIAN

67

 1. 89.               
1806 BESHIRI FLORENC

67

 1. 90.               
1590 XHAKOLLI ERVIN

67

 1. 91.               
1741 HYKAJ FATLIND

66

 1. 92.               
1690 THANASAJ FABIAN

66

 1. 93.               
1274 BALLA ENDRI

66

 1. 94.               
1489 KORITA ERLIN

66

 1. 95.               
1510 HOXHAJ ERMAL

66

 1. 96.               
2328 KODRA KLEDI

66

 1. 97.               
1943 LEKA GERSI

66

 1. 98.               
2035 VERIU HENRI

66

 1. 99.               
2142 CELI IOANN

66

 1. 100.           
1753 ETHEMAJ FAVJO

66

 1. 101.           
1327 XHIKA ENKELAND

66

 1. 102.           
1435 SULAJ ERION

66

 1. 103.           
2364 TAFA KLODIAN

66

 1. 104.           
1950 HOXHA GERTI

66

 1. 105.           
1269 ABAZI ENDRI

65

 1. 106.           
2237 SALLAKU JULIAN

65

 1. 107.           
1783 COBANI FJORALBA

65

 1. 108.           
2365 KOVACAJ KLODIAN

65

 1. 109.           
1824 CEKA FLORIAN

65

 1. 110.           
1282 PILINCI ENDRION

65

 1. 111.           
2155 ELEZI IRLIND

65

 1. 112.           
1833 SHEHAJ FLORJAN

65

 1. 113.           
1804 LALA FLORENC

65

 1. 114.           
1872 ZYLYFTARI GAZMEND

65

 1. 115.           
2293 BOSHKU KEVIN

65

 1. 116.           
2238 BOKRRUGJI JULIAN

65

 1. 117.           
1416 KALEMI ERINOLDA

65

 1. 118.           
1403 SINANAJ ERIADA

65

 1. 119.           
1641 ISMOLLI ERVIS

65

 1. 120.           
1496 PYLLA ERLIND

65

 1. 121.           
1959 ZOTKAJ GEZIM

64

 1. 122.           
2141 ALLARAJ INDRIT

64

 1. 123.           
1470 HALILI ERJON

64

 1. 124.           
1234 PASHKAJ EMILIAN

64

 1. 125.           
2208 DERVISHI JONADA

64

 1. 126.           
2103 KOLA ILIRJAN

64

 1. 127.           
2210 HOXHA JONIDA

64

 1. 128.           
1672 CANI ETMOND

64

 1. 129.           
1406 SHERIFI ERIDI

64

 1. 130.           
1678 NEZAJ EUGE

64

 1. 131.           
1891 TORBA GENTI

64

 1. 132.           
1352 SHIMA ERALD

64

 1. 133.           
2362 HAKA KLODI

64

 1. 134.           
1332 ALIAJ ENKIS

64

 1. 135.           
2400 XHELILI KOSTANDIN

64

 1. 136.           
2369 KURPALI KLODIAN

64

 1. 137.           
1693 DODAJ FABIOLA

64

 1. 138.           
1263 BRAHA EMIRJAN

64

 1. 139.           
2347 CANAMETI KLEVIS

64

 1. 140.           
1938 KARATI GERALDO

63

 1. 141.           
1426 MINO ERION

63

 1. 142.           
1357 SALLAKU ERALD

63

 1. 143.           
1378 DEMA ERANDES

63

 1. 144.           
1381 KADRIU ERBLIN

63

 1. 145.           
1739 DEDA FATJON

63

 1. 146.           
2153 CANE IRISA

63

 1. 147.           
2130 LACI INDRIT

63

 1. 148.           
1881 DOMI GENC

63

 1. 149.           
1312 GJONAJ ENEID

63

 1. 150.           
1259 CERRI GAZMIR

63

 1. 151.           
1767 ORUCI FETAH

63

 1. 152.           
2419 GOLLOSHI KRISI

63

 1. 153.           
1398 MYRTA ERGYS

63

 1. 154.           
1383 RRAFMANI ERDI

63

 1. 155.           
2418 HUQI KRISTI

63

 1. 156.           
2335 KASO KLEJDJA

63

 1. 157.           
1573 HITO ERTI

62

 1. 158.           
1723 KOPANI FATJON

62

 1. 159.           
2360 HAKA KLITON

62

 1. 160.           
1281 DUSHI ENDRI

62

 1. 161.           
2249 SHTEPANI JULINDA

62

 1. 162.           
1915 GJONAJ GENTIAN

62

 1. 163.           
2273 SHEHU KADRI

62

 1. 164.           
1337 TELE ENRI

62

 1. 165.           
1572 ZYLFO ERSIN

62

 1. 166.           
2205 HATELLARI JON

62

 1. 167.           
2433 SALIU KUDRET

62

 1. 168.           
1918 KURTAJ GENTJAN

62

 1. 169.           
1307 QOSJA ENEA

62

 1. 170.           
2414 CANI KRISELDA

62

 1. 171.           
2313 MANARKOLLI KLARITA

62

 1. 172.           
2317 BRARI KLAUDIO

62

 1. 173.           
1564 LLANA ERNEST

62

 1. 174.           
1974 JANAQI GLEDIAN

62

 1. 175.           
2431 RROKAJ KRISTO

61

 1. 176.           
2143 BILALI IRDI

61

 1. 177.           
1480 VUKA ERJON

61

 1. 178.           
2349 MYDINI KLEVIS

61

 1. 179.           
2300 SHKALLA KLAJDI

61

 1. 180.           
1998 GJETA HAJRI

61

 1. 181.           
2346 SULA KLEVIS

61

 1. 182.           
2298 BASHA KIMETE

61

 1. 183.           
1831 DOMI FLORINDA

61

 1. 184.           
1844 LIFO FLORJAN

61

 1. 185.           
1497 DELILAJ ERLIND

61

 1. 186.           
2066 PRENGA IGLI

61

 1. 187.           
1491 HAKRAMA ERLIN

61

 1. 188.           
2203 PLEQI JOLANDA

61

 1. 189.           
1339 RAMA ENRIK

61

 1. 190.           
1396 KALLMETI ERGYS

61

 1. 191.           
1388 KAMBERI ERGES

61

 1. 192.           
1293 CAUSHI ENDRIT

61

 1. 193.           
2172 ALIAJ IVANA

61

 1. 194.           
1419 SHKEMBI ERIND

60

 1. 195.           
1761 HOXHALLARI FERIK

60

 1. 196.           
1242 LENA EMILJAN

60

 1. 197.           
2334 PLAKU KLEJDIS

60

 1. 198.           
1477 JAHELEZI ERJON

60

 1. 199.           
1355 CAKRRI ERALD

60

 1. 200.           
1937 MERKO GERALDO

60

 1. 201.           
1560 METAJ ERNES

60

 1. 202.           
2068 HAXHIAJ IGLI

60

 1. 203.           
2056 SHIMA IBRAHIM

60

 1. 204.           
1422 KALBAJ ERIND

60

 1. 205.           
1437 QYRA ERION

60

 1. 206.           
1791 PEPOSHI FLAMUR

60

 1. 207.           
1646 SINOVARFAJ ERVIST

60

 1. 208.           
2304 SHTRUNGEZA KLAJDI

60

 1. 209.           
2297 BALLIU KIMET

60

 1. 210.           
2395 LLESHI KLODJANA

60

 1. 211.           
2154 KALANI IRJON

60

 1. 212.           
1935 BARDHI GERALD

60

 1. 213.           
1261 ATEHEMAJ EMIRGENT

60