235 fituesit e testimit me shkrim date 19 mars për dy grupe të aplikantëve për Shkollën Bazë të Policisë

1625
Sigal

Gjatë ditës së djeshme, datë 19 mars, u zhvillua testimi me shkrim për dy grupe të aplikantëve për Shkollën Bazë të Policisë.

Në përfundim të procesit gjatë ditës së dytë kanë grumbulluar jo më pak se 60 pikë duke rezultuar fitues të testimit me shkrim 235 aplikantë, nga të cilët 160 aplikantë i përkasin grupit të parë të konkurrimit dhe 75 aplikantë i përkasin grupit të dytë të konkurrimit.

 Kandidatët të cilët rezultojnë fitues të testimit me shkrim do t’i nënshtrohen fazave të tjera të konkurrimi, ku në vijim është procesi i testimit fizik. Rezultati i testit me shkrim përbën 50% të rezultatit të përgjithshëm të kandidatit.

 Ndërkohë rikujtojmë se më datë 20 mars do ti nënshtrohen testimit me shkrim:

–          në grupin e parë kandidatët me kodin e aplikantit 4921-5406 Qarku Korçë, kandidatët me kodin e aplikantit 5407-5829 Qarku Gjirokastër, si dhe kandidatët me kodin 5830-6150 Qarku Fier.

–          në grupin e dytë kandidatët me kodin e aplikantit 6151-6791 Qarku Fier, si dhe kandidatët me kodin 6792-7380  Qarku Elbasan.

Më datë 21 mars do ti nënshtrohen testimit me shkrim:

–          në grupin e parë kandidatët me kodin e aplikantit 7381-7667 Qarku Elbasan, kandidatët me kodin 7668-8286 Qarku Durrës, si dhe kandidatët me kodin 8287-8610 Qarku Dibër.

–          në grupin e dytë kandidatët me kodin e aplikantit 8611-8646 Qarku Dibër, kandidatët me kodin 8647-9212 Qarku Berat, si dhe kandidatët me kodin e aplikantit 9213-9845 Qarku Vlorë.

 Aplikantët që do të testohen në grupin e parë të çdo date do të paraqiten tek Ambientet e Pallatit të Kongreseve (hyrja kryesore nga ana e Bulevardit) në orën 06:30minuta.

Aplikantët që do të testohen në grupin e dytë të çdo date do të paraqiten tek Ambientet e Pallatit të Kongreseve (hyrja kryesore nga ana e Bulevardit) në orën 11:30minuta.

Pas përfundimit të procedurave të regjistrimit, si dhe dhënies së udhëzimeve përkatëse për procesin e testimit, kandidatët do t’i nënshtrohen testimit me shkrim.

 Gjatë regjistrimit aplikantët duhet të paraqiten me dokument identifikimi, dhe me fletën e pranimit në testimin me shkrim me fotografi të nënshkruar nga Shefi i Burimeve Njerëzore dhe me vulën e sekretarisë përkatëse të qarkut në të cilën ka aplikuar. Pasi verifikohet nga ana e regjistruesve, bëhet regjistrimi i tij dhe i jepet përsëri fleta e pranimit, e cila përdoret edhe në testet e tjera nëse kandidati është fitues.

 Në përfundim të çdo procesi  testimi do të realizohet korrigjimi i testeve dhe nxjerrja e rezultateve. Lista me rezultatet e çdo aplikanti do të publikohet çdo ditë, në faqen e internetit të Policisë së Shtetit, sipas datave të testimit.

Rezultatet e testimit Grupi i Dytë datë 19 mars 2014 (fituesi)

NR

KODI

MBIEMER EMER

REZULTATI

1

3773

BICUKAJ KASTRIOT

78

2

4780

HOXHOLLI ANI

78

3

1585

HOXHA ERVIN

77

4

3928

VLADAJ VLADIMIR

75

5

4174

ZEFI JOZEF

75

6

4789

HOXHA ARBER

75

7

4721

MUSLIKA ZANA

75

8

3829

PIRANAJ MIRSAD

74

9

3756

MANDIJA HARIS

72

10

3231

KRAJA SIDRIT

71

11

4000

DAJA ARDIT

71

12

4650

ELEZAJ MUSA

70

13

3983

BIBA ANDI

70

14

3739

SHISHKJA GERTHARD

69

15

4827

VOJKOLLARI BAJAME

69

16

4336

ZEF MARKU

69

17

3910

DENIKU VALENTIN

69

18

4038

GJINI DANJELA

69

19

3828

SENAJ MIRSAD

68

20

4868

DINKO DHIMITRAQ

68

21

3963

PRELA ALDA

67

22

3850

KODRA OLION

67

23

4058

BLINISHTI EDISON

67

24

4743

GORELLARI ALBANO

67

25

4205

GJOKHILAJ KRISTIAN

66

26

3979

LLESHI ALTIN

66

27

4101

PJETRI ERIND

66

28

4045

NDRESHAJ DENIS

66

29

4879

SHAHOLLI DORJAN

66

30

4745

SPAHILLARI ALBI

66

31

3986

SHKEMBI ANDI

65

32

2626

MUCA MARIO

64

33

4327

NDOJA XHULIAN

64

34

4324

TANUSHI XHOANA

64

35

4809

DUDA ARSEN

64

36

4199

LACAJ KRISTIAN

64

37

4372

MULA ARBER

64

38

4211

BUKAQEJA KUJTIM

64

39

3712

PRRONI FERDINAND

64

40

4858

AGOLLI DENIS

64

41

4874

RUSI DONALDI

64

42

4766

IBRO ANDI

64

43

4566

SOKOLAJ GUXIM

63

44

4333

KADELI ZEF

63

45

4346

HAXHIAJ AFRIM

63

46

3704

HAMZI FATJON

63

47

3734

MATIJA GENTIANA

63

48

4665

KASTRATI REDINELA

63

49

4637

KAKELI MERITON

63

50

4528

DINA FATJON

63

51

4053

LLESHAJ DORIAN

63

52

4201

PRENDI KRISTIAN

62

53

3701

SHAHMANI FATDRIT

62

54

4666

BRAHIMAJ RIGLETA

62

55

3915

KODRA VALTER

62

56

3771

DIBRA JETMIR

62

57

4022

KOLZIU BESART

62

58

4191

QERIMI KLODJAN

61

59

4071

KOLA EDUINA

61

60

4098

MARKU ERGYS

61

61

4462

RRUSTAJ EDISON

61

62

4112

GJOKA ERVIN

61

63

4605

PONARI KASTRIOT

61

64

3796

FUSHA LEONARD

61

65

3949

COTAJ AGUSTIN

60

66

4706

KASTRATI VERION

60

67

4340

MATOSHI ADEKRETE

60

68

3723

BIBA FLORJAN

60

69

4570

HOXHA HALIL

60

70

4283

SELMANI ROMINA

60

71

3875

KUTI SAFET

60

72

4875

DONIKA TRAJKO

60

73

4881

COCKA DORJAN

60

74

4153

GJURA GJERGJ

60

75

3897

SMAKAJ SILVESTER

60

Rezultatet e testimit Grupi i Parë datë 19 mars 2014 (fituesit)

NR.

KODI MBIEMER EMER

REZULTATI

3502

KOLA ALEKSANDER

80

2801

SELIMAN NERTIL

77

3457

DEMOLLARI YLLKA

77

2729

CACELLARI MILUDJAN

76

2792

NDOJ NDUE

75

3330

SINANI URAN

75

3588

TAFAJ BLEDAR

75

3052

KADRI RINUSH

74

3208

TAFA SHKELZEN

74

2791

OSMANI NDRICIM

73

2843

DURO NOVRUZ

73

3547

TUZI ARENS

72

3191

TELHA SHENDET

72

2874

LAMI OLTA

72

3610

GRIMCI DITMIR

72

2839

PECI NORALDA

72

2880

MATA OLTION

72

3294

TROKA TAJAR

71

3002

ISTREFI REMZI

71

3466

FISHEKAJ ZAMIRA

71

2985

LULI RAEL

71

3057

ZIKA RITVAN

71

2617

META MARILO

71

2977

GURRA RAMAZAN

71

3041

BENA RIGERS

70

2938

DROLLI PAULIN

70

3286

BALLA SUADA

70

3218

MEMIA SHPETIM

70

3478

ALIJA FLUTURA

70

3384

PONARI VLADIMIR

70

3361

PROGNI VETON

70

2744

YMERI MIRELA

70

2648

XIXI MARJUS

69

2885

TAKU OLTJAN

69

3142

LEKA SAIR

69

2876

PETRITAJ OLTA

69

3205

PEPOSHI SHKELZEN

69

3280

TODHE STEFAN

69

3100

SELIMAJ ROZETA

69

2907

META ORLAND

69

2675

HIDENI MARTIN

68

2644

IBRA MARJO

68

2879

DOCI OLTION

68

3460

CELA ZAMIR

68

3079

SINANI ROLAND

68

2536

SINANAJ LUAN

67

2687

XHAMXHIU MATILDA

67

3334

HOXHA VALAND

67

2748

MUCHASAJ MIRITAN

67

3132

PIRANEJ SAIMIR

67

2976

ZALLINA RAMAZAN

67

2834

PJETERNIKAJ NIKOLIN

67

3587

NOBOLLI BESMIR

67

3036

DINE REZARTA

66

2926

PRENGAJ PAL

66

3054

PALI RITVAN

66

2802

HYKA NERTIL

66

2796

ZEQO NERIADA

66

3283

MEMISHA STIVSON

66

2816

LAHO NESILDA

66

2502

MURATI LIMAN

66

2767

ZYLFO MUHARREM

66

3122

KATESHI SADIK

66

2507

DURI LINDITA

66

3098

NURA ROZARTA

66

2714

MEHMETAJ MIGEN

66

3640

HAXHIJA ELIDON

65

3166

JAHI SEFEDIN

65

2669

URUCI MARSEN

65

3272

HYSA SONILA

65

2803

QOSE NERTIL

65

3626

ZALEJ EDMIR

65

2889

THANASI OLTJON

65

3653

NDOCI ELVAN

65

2837

GJANA NILIAND

65

  Dedja Vladimir

64

2662

DOSTI MARSEL

64

2914

LUKU ORNELA

64

2905

MULAJ ORJON

64

2813

ME ?ASANI

64

3677

HILA ERMAND

64

2501

KALEMI LILJANA

64

2833

KOLNDREU NIKOLIN

64

2980

XHURXHI RAMIS

64

3332

HYKOLLARI URIM

64

3333

DERVISHI URIM

64

2769

XHINI MUHARREM

64

3599

GURAJ DANJEL

64

2597

DEDEJ MARIGLEN

64

3152

SYKAJ SAMED

63

2671

KURTI MARSIDA

63

3657

GURI ELVIS

63

3285

RIRA SUADA

63

3289

CIKU SULEJMAN

63

2638

KURTI MARJET

63

2840

PAPULI NOVIOL

63

3643

HALMUSAJ ELJANDA

63

3359

RECI VERJON

63

2543

VISHKULLI LUCI

63

3546

DODA ARDMIR

63

3602

BURAZERI DENIS

63

2578

FRROKU MANJOLA

63

2588

DENGU MARIA

63

2471

PEPMARKU LEONARD

63

3082

CALA ROMALDO

63

3156

SHEHU SAMI

62

3573

LLUKAJ BAJRAM

62

3538

MBIARA ARDIAN

62

3149

KALLESHI SAKI

62

2558

ISUFAJ LUMNIR

62

3377

LELAJ VITJON

62

3560

REXHAJ ARSEN

62

2534

QYLHANXHIU LUAN

62

3210

POPI SHPATI

62

3572

LACI  BAFTJA

62

3245

FRASHERI SOKOL

62

2776

BIRACI MYHYRIJE

62

3349

STEFANI VASIL

62

2875

TAHIRLLARI OLTA

62

2971

SKENDERAJ RAJMONDA

62

3453

QUKU YLLI

62

2470

DINGA LEONARD

62

3631

HILA EDUARD

61

3425

YZELLARI XHUANA

61

3177

LACI SEMISJANA

61

3066

DAUTI RODION

61

3029

LIKA REXHEP

61

2908

NAKO ORLANDO

61

3652

KUKAJ ELVAN

61

2827

CAHANI NGADHNJIM

61

2924

NDREU PAJTIM

61

3396

NAKO XHEKLI

61

3397

LILJA XHELAL

61

3682

ALIJAJ ERSA

61

2633

QATOLLARI MARION

61

3424

KUQO XHONI

61

2608

HOXHA MARINGLEN

61

3608

KUTROLLI DISON

61

2741

MUCA MIREL

61

2492

FEZGA LEONORA

61

2975

RUSI RAKIP

61

2766

SENKA MUHARREM

61

3135

ZEFI SAIMIR

61

2514

DERVISHAJ LIRIDON

61

2897

ZOTAJ ORGES

60

3263

BACA SOKOL

60

2742

REXHEPI MIRELA

60

2917

REXHAJ ORNELA

60

2659

CELA MARSEL

60

3004

HASANAJ RENALDA

60

2684

BUZHIQI MATILDA

60

2487

ALIMETA LEONARD

60

2637

HOTI MARJENT

60

2531

LAME LORJEN

60

2728

KAPLLANAJ MILOSANA

60

3088

GJOKA ROMEO

60

2498

BICAKU LIDA

60

3229

FERATI SIDORELA

60

3271

LICOLLARI SONILA

60

3160

MALKO SANTJAGO

60