Kombëtarja niset nga Franca

150
Stafi i Kombëtares tashmë ndodhet në çarterin që do t’i sjellë në Rinas. Çarteri do të ulet në orët e pasdites në Rinas, ku edhe do të ketë një ceremoni zyrtare. Më pas ndalesat do të jenë tek Bashkia e Tiranës, Ministria e Jashtme, Kryeministria dhe FanZona, ku do të jetë takimi me tifozët e shumtë kuqezi.