Josa mban fjalën, nga dije fillon punën me Prishtinën si Drejtor Teknik

105
Ashtu si edhe deklaroi ditë më parë, dje Mirel Josa ka bërë realitet, pasi ka filluar me skuadrën e Prishtinës. Ai ishte i pranishëm në stërvitjen e skuadrës, ku një ditë më parë u emërua drejtor teknik, duke takuar të gjithë futbollistët me të cilët do të punojë. “Prishtina është klubi më me emër në Kosovë, jo vetëm tani në periudhën e formimit të shtetit të Kosovës, por edhe më përpara, duke pasur parasysh reputacionin që ka. E pranova me dëshirë ftesën e presidentit, dhe këtu nuk kam ardhur të vë në dukje gabimet që ka bërë skuadra, por çdo gabim që evidentohet është për të mirën e saj”, kështu deklaroi Josa dje për mediet kosovare. Ambiciet e Prishtinës janë që të ecë sa më para, që skuadra të ketë përfaqësim dinjitoz në të gjitha drejtimet, jo vetëm për fitimin e kampionatin në Kosovë.