VIDEO/ Studentët bllokojnë autostradën Tiranë-Durrës, të gjithë marshojnë drejt zyrës së Lindita Nikollës

414

Studentë të të gjitha fakulteteve të Tiranës janë nisur sot drejt Ministrisë së Arsimit për të protestuar për uljen e tarifave dhe lehtësinë e kushteve të tyre të jetesës.

Studentët e Universitetit Bujqësor të Kamzës kanë ecur në këmbë drejt Rrugës së Durrësit, ndërsa kanë bllokuar dhe hyrjen e autostradës Tiranë-Durrës.