Specialisti Fadil Kepi: Përfitimi i pensionit kur nuk keni plotësuar vitet e punës dhe njohja e shkollës së lartë. Pensioni i shtetit, kooperativave, invaliditetit, ai familjar dhe koeficientet e rinj

536

Si llogaritet dhe cilat janë procedurat e pajisjes me pension për familjarët e personave që kanë ndërruar jetë

Përfitimi i pensionit kur nuk i keni plotësuar vitet e punës, Pensioni i invaliditetit dhe i kooperativës, njohja e periudhës së studimeve të larta si vite pune, sigurimet si i vetëpunësuar

Njohja e Periudhës së studimeve të larta si vite pune

Pyetje

Mësuesja e shkollës “Aleks Buda” në Kamëz zonja Pashke, në letrën e saj shkruan: Jam e datëlindjes 3 qershor 1958 dhe kam 35 vite e 6 muaj punë të siguruar. Shkollën e lartë e kam mbaruar me korrespondencë kur isha në marrëdhënie pune…

( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)