“Mezi po pres të të shoh”, reperi njohur dedikim fëmijës që do i lind së shpejti

142

Ata po presin që të bëhen prindër për herë të parë.

Vesa Rama dhe reperi Skerdi Ago kanë treguar se po bëhen më djalë.

E në disa fotografi të realizuara, ka qenë reperi ai që bëri një dedikim për të birin.

“Mezi po pres të të shoh djali im” janë fjalët që ai ia fotos.

Image