Ky është zëvendësuesi i Renato Mekollit në Hell’s Kitchen

252

Vetëm pak orë më parë skenaristja e emisionit Hell’s Kitchen bëri me dije se shefi i kuzhinës Reanto Mekolli do të largohej në mes të sezonit nga ky edicion. Gjithashtu ajo bëri me dije dhe emrin e një shefi tjetër kuzhine që do ta zëvendësonte i cili është Alsi Sinanaj, një emër jo i njohur për publikun shqiptar. Ndërkohë ende nuk dihet arsyeja e vërtetë e largimin të Renatos nga ky emision të cilin e kishte aq pasion.