Uji dhe rëra e detit shërojnë tiroidet, plagët, tuberkulozin, veshkat dhe kockat

273

STUDIMI BRITANIK/ Sa më afër detit jetojnë njerëzit, aq më të shëndetshëm janë. Ja vetitë e tij kuruese

Jetesa në bregdet ka një efekt pozitiv në shëndetin e njeriut, gjë që është vërtetuar edhe nga një studim britanik. Konkretisht është zbuluar se sa më shumë afër detit jetojnë njerëzit, aq më shumë kanë tendencën të jenë të shëndetshëm. Gjithsesi duhet thënë se nuk janë vetëm ata të zonave bregdetare që kanë përfitim, por edhe ata që shkojnë për pushime aty…

Më tepër do të lexoni në brendësi të gazetës “Telegraf”