Si mund të agjërojnë të sëmurët kronikë

331

Duhet të tregoheni shumë të kujdesshëm gjatë muajit të Ramazanit dhe të agjëroni pa vënë në rrezik shëndetin tuaj

Besimtarët myslimanë në të gjithë botën kanë nisur agjërimin e muajit të Ramazanit. Megjithëse në tërësi agjërimi është shumë i shëndetshëm, personat me disa sëmundje të caktuara duhet të tregohen të kujdesshëm dhe të agjërojnë me lejen e mjekut. Nëse vuani nga një sëmundje kronike duhet të shkoni rregullisht tek mjeku. Të sëmurët me tiroide mund të agjërojnë duke i marrë ilaçet në syfyr dhe sigurisht nën kontrollin e mjekut.

për më shumë lxoni Gazetën Telegraf