Këto janë problemet që do të rezultojnë me trupin tuaj nëse nuk konsumoni ujë mjaftueshëm

491
Sigal

rupi ynë është i përbërë prej më shumë se 65% ujë. Nëse nuk do të konsumoni mjaftueshëm ujë në trupin tuaj do të hasni probleme që mund të rezultojnë serioze.

1. Do të keni gojë të thatë

2. Duke mos konsumuar shumë ujë gjithashtu dhe lëkura juaj do të jetë e thatë.

3. Do të ndjeheni shumë të lodhur dhe të përgjumur, kjo gjë me siguri do të ndikojë dhe në produktivitetin tuaj ditor

4. Rathë të zinj poshtë syve

5. Dhimbje të kockave dhe humbje të masës muskulare

6. Etja mund të bëjë që të ndiheni më të uritur dhe si pasojë të shtoni dhe në peshë./ InLife.al