Omega 3 parandalon aritminë, yndyrat në gjak dhe tensionin

698

Studimet kanë treguar që acidet yndyrore reduktojnë rrezikun nga sëmundjet e zemrës dhe enët e gjakut

Acidet yndyrore omega-3 na ndihmojnë në shumë mënyra, por sikurse edhe me çdo trend tjetër, veçanërisht në fushën shëndetësore, tek ne arrijnë edhe shumë mite. Nëse bluani farat e lirit dhe mendoni që keni fituar çdo që ju nevojitet nga acidet omega-3, jeni vetëm pjesërisht të informuar. Studimet kanë treguar që acidet yndyrore omega-3 reduktojnë rrezikun nga sëmundjet e zemrës dhe enët e gjakut:

për më shumë lexoni Gazetën Telegraf