Evidentoni medikamentet, ja zgjidhja kundër migrenës

295
Migrena është një sëmundje, e cila prek shumë njerëz dhe vetëm vuajtësit e saj e kuptojnë dhimbjen që ajo sjell. Ekziston një recetë, e cila ju ndihmon për të pasur sa më pak dhimbje. Receta që ju vjen në ndihmë personave që vuajnë nga migrena është lëngu i limonit i përzier me kripë. Mjafton që ju të merrni një gotë me lëng te shtrydhur limoni dhe shtoni 2 lugë kripë, përzieni, pastaj derdhni atë në një gotë të madhe dhe shtoni ujë. Pasi kjo është e trazuar mirë, duhet që pijen ta pini në të njëjtën kohë.