9 gjëra që duhet të dini për virgjërinë

247
Pavarësisht thashethemeve të krijuara rreth humbjes së virgjërisë, gjithçka s’është asgjë më shumë se ca mite.
Askujt s’i intereson nëse jeni apo s’jeni e virgjër – mitizimi i seksit si akt i jashtëzakonshëm ka filluar si formë e ndalimeve fetare dhe romantizmit ku seksi dhe dashuria shkonin së bashku.
Humbja e virgjërisë nuk është tamam ashtu siç e keni parashikuar- mund të humbet edhe pa akt seksual.
Ja çfarë duhet të dini:
Himeni nuk është tërësisht i mbyllur – ndryshe nuk do të mund ta kalonim ciklin mujor.
Ka mundësi t’ju dhembë pak – nuk është ndonjë dhimbje e papërballueshme.
Virgjëria nuk është dhuratë – nuk jeni të detyruar të bëni marrëdhënie nëse nuk e ndjeni apo nëse viheni në qoshe.
Humbja duhet planifikuar – që të papriturat dhe të evitohet ndonjë abort i mëvonshëm, apo mbrojtja nga sëmundjet seksuale.
Nuk do të arrini orgazëm në herët e para – është e pamundur që vajzat të arrijnë orgazëm gjatë humbjes apo në herat e para.
Pas aktit lidhja juaj do të ndryshojë – akti e afron edhe më afër çiftin.
Mund ta humbni disa herë – në kuptimin që secila herë të jetë e bukur dhe e jashtëzakonshme si hera e parë.