(VIDEO) Tifozët shpalosin parrullën ‘Rama ik’ në kullën me stadium

357

Pavarësisht angazhimit disa-milionësh të ushtrisë propagandistike, me qëllim të inagurimi i stadiumit të ri kombëtar të reklamohej si një vepër e madhe e qeverisë, kjo e fundit ka marrë përgjigjen e duhur nga tifozët shqiptarë.

Një zëri dhe në kor, njësoj si në vitet e fundit të komunizmit, shqiptarët festuan stadiumin e ri me thirrjet masive “Rama ik”.