(VIDEO) Presidenti Meta: Krenarë për harmoninë tonë unike fetare

236

Me anë të një postimi në rrjetin social Twitter, Presidenti Ilir Meta ka publikuar një video nga Konferenca “Feja si Instrument për Paqen” të organizuar në qytetin e Shkodrës.

Presidenti Meta shkruan se: Ndihet krenarë për harmoninë tonë unike fetare.

Ja postimi i plotë i Presidentit: 

Konferenca “Feja si Instrument për Paqen”, e organizuar në bashkëpunim me

vazhdoi sot në Shkodër. Krenarë për harmoninë tonë unike fetare. Mirënjohje të veçantë martirëve të klerit dhe besimit gjatë komunizmit!