Vasili: Tirana drejt zhbërjes pa kthim!!(VIDEO)

228

Nga Petrit Vasili:

Tirana drejt zhbërjes pa kthim!!(VIDEO).

Leje pa fund për kulla në zemër të Tiranës, atje ku dendësia është e pashembullt dhe duke e shndërruar qytetin thjesht në një fjetore pa plan dhe armike të shëndetit të qytetarëve.

Betonim dhe zhbërje parqesh në zemër të Tiranës.

Mungesa skandaloze uji, dhe nga premtimi i heqjes së depozitave të qytetarëve katandisje i tek rikthimi i harruar tek botet që i ngjajne Afrikës.

Këto gjëma e bëma jane para syve të çdo qytetari të Tiranës dhe askush nuk ka nevojë të dëgjojë deklarata bashkiake apo shpjegime të mediave kliente të saj, që duan të mbulojnë diellin me shoshë.

Kjo është zhbërja e pandalshme e Tiranës viktimë e mashtrimit, grabitjes dhe të plaçkitjes.

Ndiqni VIDEON dhe kuptoni shumë lehtë se me ç’gënjeshtra kolosale përballen qytetarët.

Tirana drejt zhbërjes pa kthim!!(VIDEO).Leje pa fund per kulla ne zemer te Tiranes,atje ku dendesia eshte e pashembullt dhe duke e shnderruar qytetin thjesht ne nje fjetore pa plan dhe armike te shendetit te qytetareve.Betonim dhe zhberje parqesh ne zemer te Tiranes.Mungesa skandaloze uji, dhe nga premtimi i heqjes se depozitave te qytetareve katandisje i tek rikthimi i harruar tek botet qe i ngjajne Afrikes.Keto gjëma e bëma jane para syve te cdo qytetari te Tiranes dhe askush nuk ka nevoje te degjoje deklarata bashkiake apo shpjegime te mediave kliente te saj, qe duan te mbulojne diellin me shoshe.Kjo eshte zhbërja e pandalshme e Tiranes viktime e mashtrimit,grabitjes dhe te plaçkitjes.Ndiqni VIDEON dhe kuptoni shume lehte se me ç'genjeshra kolosale perballen qytetaret.

Gepostet von Petrit Vasili am Samstag, 21. September 2019