Skandal/ Policia i përgjigjet thirrjes së Ramës dhe merr pjesë në mbledhjet elektorale (FOTO)

260
Menjëherë pas kërkesës së kryeministrit që policët të mbledhin sa më shumë vota për Partinë Socialiste, strukturat e policisë dhe drejtuesit e saj së bashku me drejtuesit politikë lokalë dhe kryebashkiakët vazhdojnë fushatën e ethshme por të kundraligjshme dhe të dënueshme penalisht duke ju bashkuar kandidatëve socialistë të pushtetit lokal në Tepelenë, Vlorë, Berat, Gjirokastër, Durrës, Elbasan, Korçë etj. Ja rasti skandaloz ku drejtuesit e policisë lokale tepelenase marrin pjesë në fushatat elektorale të PS. Kjo është një kambanë alarmi për ambasadat e BE, OSBE dhe SHBA në Tiranë, për Ministrin e Brendshëm Demiraj dhe Zv. Kryeministren Mandija.