Sabrie Selimaj : Z. Kryeministër, e bëre baltë fare!

1013

Publicistja dhe poetja Sabrie Selimaj, reagon  ndaj Kryeministrit Rama nëpërmjet poezisë,në lidhje me show-n që po jep  kreu i Rilindjes, në vend që duhej të fillonte puna për daljen nga mjerimi.

Ja poezia:

Z KRYEMINISTER
`
Une qe te shkruaj,s`jam askushi.
Lodhur nga vuajtja, therras Perendi !
Po na shtrydhni si kokerra rrushi
Pa menduar me gjate, si per çudi ?
`
Z Kryeminister, e bere balte fare!
Ne rrjetet sociale, lajmi i dites …
Çuditet bota nga çudirat shqipetare
Termeti me i fuqishem i politikes
`
Qofsha e gabuar ,per keto qe them?
”Kazani mediatik”keshtu shkruan …
Qe Kryeministri i vendit tim !
Teatro me popullin e vuajtur luan?
`
Nejse, mos u ve veshin ”kazaneve”
Fundja e fundit ca i ke bere per vete,
Ç`rendesi ka, ç`degjuam e pam vertete!
Ne jemi popull i urtë, beni si dini vete ?
`