Paskal Milo: Rama nuk ka vesh për të dëgjuar

169

Kreu i Partisë Demokracia-Sociale, Paskal Milo, i ftuar në emisionin Top Talk ka folur në lidhje me marrëdhënien e vështirë me Edi Ramën.

Sipas Milos, Kryeministri nuk dëgjon këshilla prej askujt. ‘Kam konstatuar se Edi Rama nuk ka vesh për të dëgjuar.

Dhe kështu ka qenë gjithmonë. Kam 15 vjet që e njoh në punë e sipër dhe kam një përvojë të gjatë’, tha Milo.