“Nga emigrant në Francë erdhi e u bë kryeminstër i turpit me Prengën”

231
Fjalën e sotme në Kuvendin e Shqipërisë kryetari LIBRA-s e ka hapur më thumbimin e kryeministrit Rama.

Blushi sapo ka dalë në foltoren e Kuvendit Blushi është shprehur “Fillimisht falenderoj Francën që dekori emigrantin Edi Rama me titullin Komandant i Legjionit të Nderit, i cili erdhi në Shqipëri dhe u bë kryeministri i turpit me Armando Prengën.”