Nard Ndoka: Soros jo vetëm i financon, por dhe po i vaksinon deri në ADN …

219

Kreu Demokristian Nard Ndoka, me anë të një postimi në Facebook, shkruan se disa nga politikanët e Rilindjes janë të varur përjetësisht nga George Soros, personi i cili ka marrë peng Reformën në Drejtësi në Shqipëri.

Sipas Ndokës, Sorors jo vetëm po i financon, por edhe po i vaksionon rilindasit.

Ja postimi i Ndokës:

Soros jo vetëm i financon, por i “vaksinon” deri në adn. Varësi e përjetëshme!