Më 21 qershor pritet të zhvillohet protesta e rradhës e Opozitës së Bashkuar

229

Opozita ka vendosur që protesta e madhe e radhës të zhvillohet me datën 21 qershor, në orën 20:00. Tubimi do të mbahet të premten e ardhshme në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit” para godinës së Kryeministrisë.
Vendimi është marrë pas konsultimeve të Lulzim Bashës me aleatët dhe me forumet drejtues të PD.
Protesta e datës 21 është lenë një orë më vonë se protestat e tjera që kanë nisur, zakonisht në orën 19:00.