Lushnjë/ I pranishëm Kryetari i PS në Bubullimë, shpërndahen para në këmbim të votës

446
Fotot janë në Rrapëz dhe Bubullimë të Lushnjës. Po shpërndahen para. Paratë janë shpërndarë nga një makinë e tipit Range Rover. Shikoni me vëmendje qeset jeshile. Në foto është dhe kryetari i Partisë Socialiste, Bubullimë.