Integrimi në BE, Rama takohet me Drejtorin e Përgjithshëm për Zgjerimin

210
Kryeministri i vendit Edi Rama ka nisur një takim sot paradite me Christian Danielsson, Drejtorin e Përgjithshëm për Zgjerimin në Komisionin Evropian në Bruksel.

Mësohet se takimi ka në fokus ecurinë e integrimit europian të vendit dhe Danielsson e ka riafirmuar vullnetin e BE-së për të mbështetur perspektivën e Ballkanit Perëndimor në BE.

Takimi synon edhe që koordinohen hapat përgatitorë drejt Samitit të Vendeve të Ballkanit Perëndimor që do të mbahet në Trieste në kuadër të procesit të Berlinit.